ITINERARY CONSCIOUS SEXUALITY DURBAN 13 MAY 2015
12h05 – 12h40 35 mins RAHASYA TALK 2
12h45 – 13h35 50 mins JAMES W JESSO  TALK 2
13h35 – 13h55 20 mins BREAK TEA 1
13h55 – 14h30 35 mins DR EVE  TALK 2
14h35 – 15h25 50 mins SASHA COBRA  TALK 2
15h25 – 15h45 20 mins BREAK TEA 2
15h45 – 17h05 80 mins MARGOT ANAND  TALK 2
17h05 – 18h15 70 mins BREAK DINNER
18h15 – 19h45 90 mins CHRISTOPHER RYAN  TALK 2

*Click Topics to see details of Talks. 

Johannesburg 09 & 10 May 2015                     Durban 13 May 2015 (1 Day Event)                    Cape Town 16 & 17 May 2015
BUY TICKETS JHB                                    BUY TICKETS DBN                                       BUY TICKETS CPT