ITINERARY CONSCIOUS SEXUALITY JOHANNESBURG 09 MAY 2015
10h05 – 10h40 35 mins RAHASYA TALK 1
10h45 – 11h35 50 mins JAMES W JESSO TALK 1
11h35 – 12h50 75 mins BREAK LUNCH
12h50 – 13h25 35 mins DR EVE TALK 1
13h30 – 14h20 50 mins SASHA COBRA TALK 1
14h20 – 14h40 20 mins BREAK TEA 1
14h40 – 16h00 80 mins MARGOT ANAND TALK 1
16h00 – 16h30 30 mins BREAK TEA 2
16h30 – 18h00 90 mins CHRISTOPHER RYAN TALK 1
ITINERARY CONSCIOUS SEXUALITY JOHANNESBURG 10 MAY 2015
10h05 – 10h40 35 mins RAHASYA TALK 2
10h45 – 11h35 50 mins JAMES W JESSO TALK 2
11h35 – 12h50 75 mins BREAK LUNCH
12h50 – 13h25 35 mins DR EVE TALK 2
13h30 – 14h20 50 mins SASHA COBRA TALK 2
14h20 – 14h40 20 mins BREAK TEA 1
14h40 – 16h00 80 mins MARGOT ANAND TALK 2
16h00 – 16h30 30 mins BREAK TEA 2
16h30 – 18h00 90 mins CHRISTOPHER RYAN TALK 2

*Click Topics to see details of Talks. 

Johannesburg 09 & 10 May 2015                     Durban 13 May 2015 (1 Day Event)                    Cape Town 16 & 17 May 2015
BUY TICKETS JHB                                    BUY TICKETS DBN                                       BUY TICKETS CPT